perjantai 13. huhtikuuta 2012

Pääsiäispasha

Pääsiäisenä herkuteltiin myös pashalla... tuhti ja makea herkku! Tästä ohjeesta tulee aika iso pasha. Puolikkaalla annoksella tulee pieni esim. kahvisuodattimen kokoinen.  Itse valutin massan lasisessa orkidearuukussa, jonka vuorasin harsolla. Tuli ihan kivan mallinen..



Pasha

150 g voita
2 dl sokeria
1 keltuainen
2 prk maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
4 rkl sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl mantelirouhetta
1/2 dl korintteja

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa keltuainen voi-sokerivaahtoon. Vatkaa rahka, sitruunamehu, vaniljasokeri, mantelit ja korintit seokseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma kevyesti nostellen. Valuta massaa seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti