tiistai 27. maaliskuuta 2012

Poropiirakka (pellillinen)

Tämän poropiirakan alkuperäinen ohje löytyy blogista Open Cafe

Olen muokannut ohjetta lisäämällä täytteeseen paprikaa ja maitorahkan tilalla olen käyttänyt creme fraichea. On muuten hyvvää! Itse käytin muuten pohjassa voita, koska yleensäkin leivon kaikki voihin..varmaan tuo margariini käy yhtä hyvin..



Pohja
1 prk maitorahkaa
250 g margariinia/voita
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta

Täyte
300 g kylmäsavuporoa
300 g leipäjuustoa
1/2 purjo
1 paprika
2 prk (400 g) creme fraichea
4 munaa
mustapippuria

Sekoita rahkaan pehmeä rasva sekä keskenään sekoitetut leivinjauhe ja vehnäjauhot. Taputtele leivinpaperin päälle pellille.

Suikaloi purjo ja paprika. Paloittele leipäjuusto ja poro. Sekoita kaikki täytteen ainekset sekaisin ja kaada pohjan päälle. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti