perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kalakakku

Tämä pieni kalakakku on kasattu leipävuokaan. Vuorasin vuoan tuorekelmulla ja kasasin kakun kelmun sisään mehevöitymään seuraavaan päivään. Kakku tiivistyy sopivasti vuoassa ja on helppo kumota seuraavana päivänä vadille koristelua varten. Leipänä käytin Reilu-täysjyväpaahtoleipää ja kostutukseen laimeaa kalalientä. Toisessa välissä on kerros savukalatahnaa, jossa on lämminsavulohta, ruohosipulituorejuustoa, creme fraichea, tilliä, hieman sitruunamehua ja ripaus mustaapippuria. Toiseen väliin laitoin munavoita. Koristeena on majoneesia, juustoraastetta, kurkkua, tilliä, kylmäsavulohta, kananmunan puolikkaita ja sitruunaviipaleita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti