keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kasvis-Halloumihampurilainen

Tämä kasvis-halloumihampurilaisen ohje on yhteishyvä-lehdestä poimittu. Sain ilokseni maistaa näitä ystäväni luona kesävierailulla ja näitä on sen jälkeen tehty usein meidänkin keittiössä. Maistuu erityisesti kesällä mökillä ja lasi olutta kyytipoikana!

 

Kasvis-Halloumihampurilainen


Halkaise paprikat ja munakoiso pitkittäin ja poista paprikasta siemenet ja kanta. Paahda munakoisoja grillissä tai 225-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Nosta paprikat viimeiseksi 15 minuutiksi, kunnes kuoret ovat ruskeita. Poista paprikoista tummuneet kuoret ja nosta syrjään odottamaan. Valmista kastike. Riko seesaminsiemeniä morttelissa. Kaada siemenet tehosekoittimeen muiden ainesten kanssa. Kaavi lusikalla munakoisoista pehmeät sisukset tehosekoittimeen ja soseuta. Paahda viipaloidut halloumit ja kesäkurpitsat ja halkaistut sämpylät kullanruskeiksi kuumalla parilalla. Täytä hampurilaiset munakoisokastikkeella, paahdetuilla paprika-, kesäkurpitsa- ja halloumiviipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti