Kasvis-Halloumihampurilainen
2
punaista paprikaa
200
g
halloumijuustoa
1
kesäkurpitsa
4
moniviljasämpylää
Munakoisokastike
2
(à 300 g) munakoisoa
1
dl
seesamisiemeniä
2
rkl
oliiviöljyä
2
rkl
sitruunamehua
1
valkosipulinkynsi
suolaa, rouhittua mustapippuria ja mietoa chilijauhetta
Halkaise paprikat ja munakoiso pitkittäin ja poista paprikasta
siemenet ja kanta. Paahda munakoisoja grillissä tai 225-asteisessa
uunissa noin 45 minuuttia. Nosta paprikat viimeiseksi 15 minuutiksi,
kunnes kuoret ovat ruskeita. Poista paprikoista tummuneet kuoret ja
nosta syrjään odottamaan. Valmista kastike. Riko seesaminsiemeniä
morttelissa. Kaada siemenet tehosekoittimeen muiden ainesten kanssa.
Kaavi lusikalla munakoisoista pehmeät sisukset tehosekoittimeen ja
soseuta. Paahda viipaloidut halloumit ja kesäkurpitsat ja halkaistut
sämpylät kullanruskeiksi kuumalla parilalla. Täytä hampurilaiset
munakoisokastikkeella, paahdetuilla paprika-, kesäkurpitsa- ja
halloumiviipaleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti