Poron vasan sisäpaistista tulee aivan mahottoman hyviä pihvejä grillissä. Mausteitakaan ei mitään ihmeempiä tarvi, koska liha itsessään on niin maukasta. Kesäruokaa parhaimmillaan!
Paisti leikataan reilun sentin vahvuisiksi pihveiksi. Pihvit laitetaan maustumaan edellisenä päivänä marinaadiin,
jossa on öljyä, valkosipulia, tuoretta rosmariinia ja timjamia sekä
musta- ja rosepippuria. Sitten vain seuraavana päivänä lihat otetaan
hyvissä ajoin huoneenlämpöön ja rouhitaan suolaa lihojen pintaan.
Pihvejä grillataan kuumassa grillissä muutama minuutti per puoli. Ja
lisukkeeksi ei paljon muuta tarvi kuin salaattia ja pihvin päälle
valkosipuli-yrttimaustevoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti