sunnuntai 12. elokuuta 2012

Grillipihvit Porosta

Poron vasan sisäpaistista tulee aivan mahottoman hyviä pihvejä grillissä. Mausteitakaan ei mitään ihmeempiä tarvi, koska liha itsessään on niin maukasta. Kesäruokaa parhaimmillaan!

Paisti leikataan reilun sentin vahvuisiksi pihveiksi. Pihvit laitetaan maustumaan edellisenä päivänä marinaadiin, jossa on öljyä, valkosipulia, tuoretta rosmariinia ja timjamia sekä musta- ja rosepippuria. Sitten vain seuraavana päivänä lihat otetaan hyvissä ajoin huoneenlämpöön ja rouhitaan suolaa lihojen pintaan. Pihvejä grillataan kuumassa grillissä muutama minuutti per puoli. Ja lisukkeeksi ei paljon muuta tarvi kuin salaattia ja pihvin päälle valkosipuli-yrttimaustevoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti