keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Välimerellinen broileripasta

Tässäpä olisi helppo ja herkullinen pasta, jota voi vaikka kesämökillä kokkailla isommallekin joukolle. Broilerit voi kypsentää vaikka grillissä pastan kaveriksi. Lisukkeeksi pala patonkia ja lasi valkoviiniä, niin kyllä kelepaa nautiskella :)




Välimerellinen broileripasta


500 g broilerin fileepihvejä
Pasta Rosso-mausteseosta myllystä
Suolaa

300-400g Pennepastaa 
Noin 1 dl mustia oliiveja 
Amerikan pekonia (1/2-1 paketti)
1 punasipuli
Aurinkokuivattuja tomaatteja basilikaöljyssä (1/2-1 purkki)
2-3 valkosipulinkynttä
Parmesaanijuustoa
Mustapippuria
Basilikaa tuoretta tai kuivattua
Suolaa

Pilko broilerin fileepihvit kolmeen palaan ja paista paloja noin 3 minuuttia/puoli parilapannulla. Mausta palat suolalla ja rouhi pintaan reilusti pasta rosso-mausteseosta.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Vedessä saa olla reilusti suolaa, että pastaan tulee makua. Pilko pekonit pieniksi paloiksi ja paista ne pannulla rapeiksi. Lisää pannulle silputtu punasipuli ja anna kuullottua hetken aikaa. Lisää oliivit ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit. Kääntele hetki seosta pannulla. Mausta murskatulla valkosipulilla, basilikalla ja mustapippurilla.

Valuta pasta ja laita se pannulle muiden ainesten sekaan. Lisää reilu loraus basilikaöljyä aurinkokuivattujen tomaattien tölkistä. Sekoita ja mausta tarvittaessa suolalla. Voit halutessasi rouhia Pasta Rosso-mausteseosta myös pastan sekaan. Siirrä pasta tarjoiluastiaan ja lisää päälle broileripalat. Lisää lopuksi haluamasi määrä parmesaanijuustoa pinnalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti