Vuohenjuustopastaa ja parsaa
n 150 g pehmeää vuohenjuustoa
3 valkosipulinkynttä
reilu loraus hyvää oliiiviöljyä
kourallinen tuoretta tai noin 1 tl kuivattua basilikaa
spagettia (300-500g kuivana)
suolaa
mustapippuria
1 nippu tuoretta parsaa
Murskaa vuohenjuusto haarukalla kulhossa. Lisää murskatut valkosipulinkynnet, basilika ja öljy. Sekoita tahna tasaiseksi. Keitä pastaa haluamasi määrä pakkauksen ohjeen mukaan. Käsittele ja kypsennä parsat pastan kiehuessa. Leikkaa puumaiset kannat pois parsoista ja kuori ne. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä noin 3-5 minuuttia. Valuta kypsä spagetti ja kaada se vuohenjuustotahnan päälle. Sekoita nostellen. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pasta parsojen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti