torstai 19. heinäkuuta 2012

Vuohenjuustopastaa ja parsaa

Teimme tässä alkukesästä yhtä lempipastaamme eli vuohenjuustopastaa parsan kera. Tämä on varmaan ensimmäisiä pastoja joita olemme miehen kanssa kahdestaan opiskelijaboksissa kokkailleet. Oi kultaisia muistoja :) Jälleen kerran helppoa ja herkullista pastaa...kyllä kelepaa tyyliin!



Vuohenjuustopastaa ja parsaa

n 150 g pehmeää vuohenjuustoa
3 valkosipulinkynttä
reilu loraus hyvää oliiiviöljyä
kourallinen tuoretta tai noin 1 tl kuivattua basilikaa
spagettia (300-500g kuivana)
suolaa 
mustapippuria
1 nippu tuoretta parsaa

Murskaa vuohenjuusto haarukalla kulhossa. Lisää murskatut valkosipulinkynnet, basilika ja öljy. Sekoita tahna tasaiseksi. Keitä pastaa haluamasi määrä pakkauksen ohjeen mukaan. Käsittele ja kypsennä parsat pastan kiehuessa. Leikkaa puumaiset kannat pois parsoista ja kuori ne. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä noin 3-5 minuuttia. Valuta kypsä spagetti ja kaada se vuohenjuustotahnan päälle. Sekoita nostellen. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pasta parsojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti