Vadelmaviipaleet
150 g voita
1/2 dl sokeria
1/2-1 tl vaniljasokeria
1 keltuainen
3 dl vehnäjauhoja
Paistonkestävää vadelmamarmeladia
Tomusokeria
Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keltuainen voimakkaasti vatkaten voi-sokerivaahtoon. Lisää lopuksi jauhot pienissä erissä ja sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina kolmeen osaan ja pyörittele ne tangoiksi leivinpaperin päälle. Painele tankoihin sormella pieni vako keskelle. Pursota tai lusikoi vakoon vadelmamarmeladia koko tangon pituudelta. Paista 200 asteessa yläritilällä noin 10-15 minuuttia. Anna tankojen hieman jäähtyä ja pursota hillon viereen tomusokerikuorrutusta. Leikkaa jäähtyneet tankot vinoiksi viipaleiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti